Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

Covid - 19

Covid-19 - ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ
Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε υιοθετήσει αυστηρά πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής στους χώρους μας. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής Κυβέρνησης, έχουμε λάβει πρόσθετα προληπτικά μέτρα με στόχο την καλύτερη θωράκιση έναντι του Covid-19, παρέχοντας στους επισκέπτες και το προσωπικό μας ένα ασφαλές περιβάλλον.

CHECK IN - CHECK OUT
Το check out θα πραγματοποιείται στις 11 π.μ. ενώ το check in στις 15:00, ώστε να γίνει σχολαστικός καθαρισμός των δωματίων.

ΔΩΜΑΤΙΑ
Το δωμάτιο στο οποίο θα μείνετε έχει καθαριστεί, αεριστεί και απολυμανθεί πριν την άφιξή σας. Όλα τα μη απαραίτητα στοιχεία, όπως φυλλάδια και διακοσμητικά, έχουν αφαιρεθεί. Προκειμένου να αποφευχθεί η συχνή επαφή του προσωπικού με το δωμάτιό σας, ο καθαρισμός του δωματίου και η αλλαγή ρούχων θα γίνονται κατόπιν αιτήματός σας. Ο καθαρισμός και η απολύμανση των δωματίων πραγματοποιείται αποκλειστικά από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
Οι χώροι κοινής χρήσης καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Η διάταξη των καθισμάτων και οι αποστάσεις μεταξύ τους έχουν αλλάξει. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά και απολυμαντικά.

GDPR
Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, τηρούμε αρχείο με τα στοιχεία όλων των μελών του προσωπικού και των ατόμων που έχουν μείνει στο κατάλυμα. Τα δεδομένα που τηρούνται είναι: όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email). Το αρχείο πρέπει να τηρείται (Ελληνικός Νόμος 2084Β / 30.05.2020 Αρ. 1881) ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία με τις στενές επαφές οποιουδήποτε κρούσματος Covid-19, που μπορεί να εντοπιστεί εκ των υστέρων.
Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη και ασφαλή διαμονή!