Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

Τοποθεσία

Το Arhondou απλοποιεί τις μεταφορές σας κάνοντας την διαμονή σας ακόμα πιο εύκολη.
Εξερευνήστε τη Σίφνο με τους δικούς σας ρυθμούς, αφού το Arhondou βρίσκεται σε
προνομιακή θέση και σε κοντινή απόσταση από τους πιο διάσημους προορισμούς
που προσφέρει το νησί. Είτε φτάσετε με πλοίο είτε θέλετε να εξερευνήσετε το νησί με
το αυτοκίνητο, με τα πόδια ή το ποδήλατο, η τοποθεσία μας προσφέρει ευκολία στις
μετακινήσεις σας χωρίς να θυσιάσετε την ηρεμία και την ιδιωτικότητα.
Η γραφική χώρα της Απολλωνίας - Arhontou Seaview Retreat

Η γραφική χώρα της Απολλωνίας

Το Arhontou βρίσκεται στη γραφική χώρα του νησιού, μόλις 500 μέτρα μακριά από τον παλμό του χωριού, προσφέροντάς σας έναν ιδανικό συνδυασμό ηρεμίας και προσβασιμότητας. Διαμένοντας στο κατάλυμα εξασφαλίζετε άνετες μετακινήσεις και την τέλεια ευκαιρία για να ανακαλύψετε την ομορφιά της χώρας η οποία είναι χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε τρεις απαλόγραμμους λόφους.
Λιμάνι Καμάρων - Arhontou Seaview Retreat

Λιμάνι Καμάρων

Το Arhontou βρίσκεται μόλις 6 χιλιόμετρα από το λιμάνι Καμάρες, προσφέροντάς σας μια άνετη άφιξη στον προορισμό σας. Η μικρή απόσταση εξασφαλίζει γρήγορη μετάβαση από το πολυσύχναστο λιμάνι στην ιδιωτικότητα του καταλύματος. Ακολουθήστε τη γραφική διαδρομή, αγναντεύοντας τη γοητεία των Καμαρών στο πέρασμά σας και απολαύστε την χρυσαφένια αμμουδιά δίπλα στο λιμάνι, η οποία απέσπασε την υψηλή διάκριση της γαλάζιας σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αρτεμώνας
Ο Αρτεμώνας, μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το Arhontou, αναδεικνύεται ως μια ξεχωριστή επιλογή για τους επισκέπτες που αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία. Οι γραφικοί δρόμοι και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, ενώ η βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα ομορφότερα αρχοντικά του νησιού. Η γοητεία του χωριού και η εικόνα του μοναδικού οικιστικού τοπίου δημιουργούν έναν μαγευτικό προορισμό για τους επισκέπτες που αναζητούν αυθεντικές και αξέχαστες εμπειρίες.
Κάστρο - Arhontou Seaview Retreat

Κάστρο

Σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων από το κατάλυμα βρίσκεται η ιστορική περιοχή Κάστρο, η οποία αποτελεί το σύμβολο της αρχοντιάς και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Σίφνου καθώς υπήρξε η πρωτεύουσα του νησιού κατά την αρχαία, τη μεσαιωνική και τη νεότερη περίοδο. Επισκεφθείτε αυτόν τον σημαντικό προορισμό και εξερευνήστε υπολείμματα των αρχαίων χρόνων ενσωματωμένα στα μεταγενέστερα κτίρια, όπως αρχαίους κίονες, μαρμάρινες σκαλιστές ρωμαϊκές λάρνακες, οικόσημα πάνω από τις πόρτες.
Πλατύς Γιαλός - Arhontou Seaview Retreat
Πλατύς Γιαλός
Ανακαλύψτε την ομορφιά και τη ζωντάνια του Πλατύ Γιαλού, μιας από τις πιο αγαπημένες παραλίες της Σίφνου, που εδώ και χρόνια βραβεύεται με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Arhontou, μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά, σας προσκαλεί να απολαύσετε τις χρυσές αμμουδιές και τα κρυστάλλινα νερά αυτού του παραδείσου.